D’Alembert systeem

d’alembert systeemRoulette is een spannend spelletje waarbij veel afhangt van je inzet. Door op een bepaalde manier te spelen of in te zetten kan je het spel bepalen. Het is alleen in het begin lastig om te bepalen wat werkt en wat niet werkt. Vooral in het begin is het ontzettend uitvogelen welke strategieën voor jouw kunnen gaan werken. Het kan handig zijn om gebruik te maken van een systeem die zichzelf al bewezen heeft. Een mooi voorbeeld hiervan is het D’Alembert systeem. Het is een prima systeem om te gebruiken en je te helpen een inzet uit te kiezen. Op het lange termijn is er een kans van 50/50 of dit systeem succesvol gaat zijn.

Spelen met enkelvoudige kansen

Net zoals zoveel strategieën bij roulette ga je spelen met enkelvoudige kansen. Dit zijn 50/50 kansen. Bijvoorbeeld rood/zwart of even/oneven. De kans dat je met een enkelvoudige kans wint is net geen 50%. Je winkans is dus vooral bij roulette vrij hoog. Het enige wat je nu nog moet doen is verliezen opvangen en zien om te zetten in winst. Dit kan je doen door op een bepaalde manier in te zetten. Bij D’Alembert ga je inzetten met eenheden. Je zet elke ronde een eenheid in op een kleur of enkelvoudige kans. Bij verlies leg je er een eenheid bij. Bij winst haal je er een eenheid af. Elke beurt kan je inzet dus hoger oplopen, maar dit gaat gelijkmatig en is dus beter te betalen door spelers met een klein budget.

Hoe werkt dit in de praktijk?

De eenheden verschillen per tafel. Bij een standaard roulette tafel liggen er vaak fiches van 1 euro, 2 euro, 5 euro en 10 euro. Je kan bijvoorbeeld voor de fiches ter waarde van 2 euro kiezen. Dit fiche is je eenheid. Je zet dit in op bijvoorbeeld rood. Je legt hier één fiche ter waarde van 2 euro op in. Verlies je? Dan pak je nog een fiche ter waarde van 2 euro en die je leg je erbij. Je legt nu dus 4 euro in totaal in. Als je opnieuw verliest pak je weer een fiche van 2 euro erbij en zit je op 6 euro. Dit keer win je en pak je 12 euro. Je totale inzet over alle rondes was 12 euro dus je speelt quitte. Je weet zo ondanks een verliesreeks quitte uit te komen. Dit is het doel van D’alembert.

Een beetje winst en een beetje verlies

Als je met dit systeem gaat spelen zal je merken dat het spel alle kanten op gaat. Je pakt soms een beetje winst en op andere momenten een beetje verlies. Het spel zal telkens op en neer gaan. Verwacht geen mega winst en als je echt naar een winstdoel wilt spelen moet je er de tijd voor nemen. Je totale winst zal namelijk in kleine stappen geboekt worden. Toch is het zeker weten wel mogelijk om uiteindelijk op winst uit te komen met dit systeem. Alleen zal het wel in kleine stapjes gaan. Je boekt niet in één ronde een flinke winst.

Veilige methode om te spelen

veilige methode om te spelenD’alembert is vooral een hele veilige methode om te spelen. Je verliezen zullen nooit hoog oplopen en de meeste spelers komen op een winst uit. Dit maakt het fijn om het systeem in te zetten bij een gokje. Verschillende spelers kiezen daarom voor dit systeem om te winnen. Het is tenslotte een veilig systeem om mee te spelen. Helemaal als er veel op het spel staat is het fijn als je wat minder risico loopt. Bij dit systeem verlaag je het risico en kan je veilig spelen. Het is een prima methode om een poging te wagen een leuk bedrag bij elkaar te spelen. Stel vooraf je winstdoel en je kan aan de slag.

Vergeet absoluut je winstdoel niet

Natuurlijk speel je met een bepaalt doel voor ogen. Er is een bedrag dat je vooraf bedacht had om te winnen. Een realistisch doel is 10% tot 20% van je totale budget. Als je hierin slaagt dan kan je echt een leuk bedrag bij elkaar spelen. Zorg ervoor dat je voor je begint met spelen voor jezelf bepaalt wat je winstdoel is. Een doel van 100 euro of 200 euro is niet realistisch als je maar 20 euro budget hebt. Bij twintig euro moet je eerder aan vier euro denken. Dit kan je ook echt bereiken als je met het D’Alembert systeem gaat spelen. Begin alleen wel met een laag bedrag als je slechts twintig euro als budget hebt.

Hou rekening met het tafellimiet

D’Alembert is een progressief inzetsysteem. Je kan na een paar rondes verlies een aardig bedrag per ronde moeten inzetten. Dit moet alleen wel uitkomen met het tafellimiet in het casino. Let vooraf goed wat de minimale en maximale inzet per tafel is en stel je start budget hierop in.

€250 + 100 FS