Kolommen systeem

kolommen systeemEen potje roulette spelen is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Alleen hoe maak je een potje ook echt winstgevend? Het lijkt vooral in het begin een kunst om je spel winstgevend te krijgen. Heel soms heb je zelfs het idee dat het onmogelijk is. Dat alleen spelers die veel geluk hebben hun spel winstgevend kunnen krijgen. Gelukkig valt dit echt mee en kan je als speler zeker weten je spel winstgevend krijgen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een systeem toepassen. Het kolommen systeem is een methode om winstgevend een potje roulette te spelen.

Inzetten op kolommen

Bij dit systeem ga je eigenlijk inzetten op kolommen. Roulette heeft drie kolommen waar je op kan inzetten: 1/12, 13 /24 en 25/36. Als één van de kolommen wint dan pak je 3 fiches. Stel dat je 10 euro hebt ingezet dan speelt het spel dus 30 euro uit. Je winkans is ook 1 op 3. De uitbetaling is iets hoger dan bij rood/zwart, maar dit is niet zo vreemd. Je maakt ook maar 1 op 3 kans om te winnen in plaats van 1 op 2. De hogere uitbetaling maakt het ook meteen interessant om er een strategie op los te laten. Wij hebben een paar tips hoe je dit spel kan winnen met een kolommen systeem.

Hoe ga je inzetten?

Op de eerste kolom zet je een startbedrag in. Dit kan één euro zijn. Op de tweede kolom zet je het dubbele in. Dit is dus twee euro. Op de derde kolom zet je het viervoudige in van de eerste kolom dus vier euro. In dit voorbeeld zet je in totaal 7 euro per spin in verdeeld over alle getallen in het casino. Je wint in theorie altijd alleen is het afhankelijk van waar de bal valt hoeveel je wint. Stel er valt een bal in de laatste kolom bijvoorbeeld getal 30. Dan win je 12 euro. Met een inzet van 7 euro is je winst 5 euro. Maat als kolom 1 valt win je slechts 3 euro en is je verlies 4 euro. Je kan je voorstellen dat winst/verlies steeds heen en weer schuift.

Wat doe je bij verlies?

Het kan voorkomen dat je een ronde verliest. Dit gebeurt eigenlijk alleen als de nul valt want alle andere rondes valt één van de getallen uit de lijst. Bij verlies verdubbel je de inzet in de eerste kolom. Je gaat nu dus als je ons voorbeeld neemt twee euro inzetten in kolom 1. De andere kolommen verhoog je evenredig. Je maakt zo het verlies door de nul weer helemaal goed als je weer een paar keer winst pakt in de kolommen. Voor de rest hoef je eigenlijk vrij weinig over je inzet na te denken. Je zet namelijk elke ronde opnieuw een paar fiches in op de kolommen zoals hier boven staat uitgelegd. Je hoeft niet constant uit te rekenen hoeveel geld je nu weer gaat inleggen.

Een variant van de kolommen strategie

winnen met een kolommen systeem onlineEr is ook nog een variant op de kolommen strategie waarbij je met twee kolommen speelt. De twee buitenste kolommen wordt op ingezet. In plaats van de eerste kolom wordt er op zwart ingezet. Dit gebeurt als volgt: 1 euro op zwart, 2 euro op de linker kolom en 4 euro op de rechter kolom. De middelste kolom hou je dus vrij. De kleur zwart is nu je verzekering in plaats van de eerste kolom. Als het een keer fout gaat vangt de kleur zwart het op en deze verdubbel je ook als het fout gaat. Een extra voordeel is dat je elke ronde bovenop de kolom soms nog extra geld kan pakken. Bijvoorbeeld als 31 valt. Deze valt in de buitenste kolom en is zelfs 12 fiches waard en omdat dit getal zwart is krijg je er nog twee fiches boven op. Je kan zo dubbel cashen met een strategie op basis van kolommen.

Maak je eigen variant op het systeem

Natuurlijk ben je vrij om te variëren met het systeem. Je kan zelf systemen uitproberen of veranderen. Je kan bijvoorbeeld met jezelf afspreken (mits je voldoende budget hebt) om bij winst de kolom te verdubbelen. Stel je wint in kolom 3. Dan verdubbel je kolom 3 de volgende ronde. Valt nu kolom 1? Dan verdubbel je kolom 1. Je pakt zo elke ronde extra winst en je kan zo sneller je winstdoel bereiken. Hou er wel rekening mee dat je hiervoor een groot budget nodig hebt en de snelle weg niet altijd de slimste route is. Maar het is wel leuk om soms eens te variëren met inzetten en te kijken wat eruit komt. Veel spelers zijn gecharmeerd door dit systeem en weten er leuke geldbedragen mee te winnen. Experimenteer dus gerust met je eigen variant op het systeem als je een gokje gaat wagen.

€250 + 100 FS