Labouchere systeem

labouchere systeemEr is eigenlijk geen één strategie die je de garantie geeft dat je een groot bedrag bij elkaar gaat spelen. Logisch wat je blijft afhankelijk van de getallen die gaan vallen. Deze kunnen positief uitvallen, waardoor je een leuk bedrag bij elkaar speelt. Maar helaas kunnen ze ook negatief uitvallen waarbij je een flink bedrag kan verliezen. Een methode waarbij je flink kan winnen of juist verliezen is het Labouchere systeem. Het is een systeem die ook onder heel wat andere namen bekend staat zoals: Cancellation systeem of Split Martingale. Maar de bekendste naam blijft toch wel de originele namelijk Labouchere.

Spelen met een winstdoel

In het spel draait het erom dat je met een bepaalt winstdoel voor ogen gaat spelen. Je gaat vooraf bepalen hoeveel geld je wilt winnen. Hou het wel realistisch. Een realistisch winstdoel is 10% tot 30% van je totale budget. Als je budget 100 euro is dan is 20 euro een realistisch doel. Nu ga je een schema met getallen maken die samen opgeteld je winstdoel zijn. Er hoeft hierbij geen specifieke volgorde te zijn. Je maakt gewoon een reeks met een willekeurig aantal getallen. Probeer het lijstje minimaal 6 getallen lang te maken. Een voorbeeld is het volgende lijstje richting 20 euro: 5 – 5 – 2 -2 – 3 – 3. Als je alle getallen bij elkaar optelt kom je uit op 20.

Inzetten met de reeks

Je hebt een reeks gemaakt en het is slim om deze even op een kladje op te schrijven. Je gaat nu inzetten op de enkelvoudige kansen. Bijvoorbeeld op rood of zwart. Je pakt nu het eerste en laatste getal uit de reeks. In dit geval is dit vijf en drie. Samen is dit 8. Je gaat nu acht euro in zetten op rood.  Win je? Dan mag je de getallen wegstrepen. Je mag nu de twee nieuwe getallen bij elkaar optellen. Dit is opnieuw vijf en drie en dus samen acht euro. Dit ga je opnieuw inzetten. Verlies je? Dan streep je geen getallen weg, maar zet je het getal acht vooraan aan de reeks. De volgende ronde ga je 8 + 3 inzetten dus 11 euro. Je gaat zo je verlies proberen goed te maken.

Doorspelen tot alle getallen weg zijn

Het doel is om alle getallen proberen weg te spelen. Lukt dit? Dan win je het bedrag van de som. In dit geval zou dit 20 euro moeten zijn. Door telkens een stap terug of extra te doen kom je uiteindelijk op je winstdoel uit. Als je doel bereikt hebt stop je natuurlijk met spelen. Elke keer als je weer wat verder van je doel afkomt komen er getallen in de reeks bij te staan. Zo kom je uiteindelijk zelfs bij verlies uiteindelijk als nog bij je doel uit. Dit is het idee van het systeem. De weg er naar toe maakt dus niet zoveel uit zolang je maar 6 stappen minimaal gebruikt om je doel te bereiken. De gekozen getallen zouden in theorie ook niets mogen uitmaken uiteindelijk zal je doel wel bereiken.

Een winnende serie kan bepalend zijn

Onze ervaring is dat een winnende serie bepalend kan zijn. Als je een verliezende serie hebt dan blijf je maar getallen bijschrijven. Terwijl je bij een winnende serie juist een hoop getallen kan wegstrepen. Je bereikt veel eerder de winst en je kan zelfs hoger uitkomen. Bij een rood/zwart inzet verdubbel je de inzet bij winst. De totale reeks is 20 euro waard. Als je verdubbeld en de hele reeks in één keer uitspeelt zou je 40 euro winnen in plaats van je doel van 20 euro. Labouchere kan dus echt heel leuk uitpakken. Maar dan moet je wel een winreeks van 6 getallen te pakken hebben. Dit komt absoluut voor en we zouden dan ook adviseren direct te stoppen en absoluut niet meer verder te spelen. De kans is dan te groot dat je alles als nog verspeelt.

Eerder stoppen met spelen

eerder te stoppen met spelenOnze gouden tip voor Labouchere is om eerder te stoppen met spelen. Ga niet doorspelen tot echt alles verspeelt is, maar kijk of je doel al bereikt hebt. Het zou heel goed kunnen dat je bij een winreeks halverwege je spel je doel al bereikt hebt. Je hoeft dan maar 3 keer te winnen. Natuurlijk is het verleidelijk om door te spelen en misschien wel iets te ver door te gokken. Het is alleen een grote gok om te ver door te spelen! Ons advies is om eerder te stoppen en je zal uiteindelijk meer geld over gaan houden aan dit systeem. Probeer dus goed te timen wanneer je er tussen uit stapt en stopt met gokken. Dit is de gouden schakel voor spelers die echt iets willen bereiken met een potje online roulette. Als je dit succesvol weet te combineren kan je zeker weten geld winnen met dit systeem.

€250 + 100 FS